esküvőszervezés háfra éva
esküvőszervezés Budapest
Az Esküvőszervezésről...
 
Az esküvő teljes körű lebonyolításában tudok segítséget nyújtani a szolgáltató kiválasztásától kezdve egészen a kivitelezésig. Ahhoz, hogy az esküvő tökéletes legyen és hogy Ti azon a napon csakis egymással és a vendégeitekkel tudjatok foglalkozni,
 
A közös kapcsolatunk úgy kezdődik, hogy az első találkozás alkalmával leülök a jegyes párral; ha van konkrét elképzelés, akkor ezek mentén, ha pedig nincs még kialakult vélemény, akkor pedig közösen kitaláljuk, mi lenne az a stílus, megoldás, ami leginkább passzol az ízlésetekhez.
 
A beszélgetések alkalmával kitérünk az aktuális esküvői trendekre, szokásokra, hagyományokra, újszerű megoldásokra, fontos tudnivalókra az etikett és protokoll alapismeretre is. Közösen megtervezzük az esküvői forgatókönyvet, igény szerint költségvetést készítek, illetve egyéb praktikus, hasznos tanácsokkal látom el a kedves Jegyespárt.
 
Amennyiben csak néhány hasznos tanácsra, ötletre van szükségetek, illetve ha csak a megfelelő szolgáltató (fotós, videós, dekoratőr, cukrász, autóbérlés, zenekar, DJ, vőfély, ceremóniamester, stb.) kiválasztásánál akadtatok el és az esküvőt Ti magatok szeretnétek megszervezni, erre is van lehetőség.
Azonban ha Ti csak az esküvő napján szeretnétek, hogy ott legyek és segítsek nektek az egész nap koordinálásában, a forgatókönyv pontos betartatásában, kívánságotok közvetítésében a szolgáltatók felé, az is megoldható.
esküvőszervező háfra éva
esküvő háfra éva